O nas

Kdo smo?

V podjetju Elkos d.o.o. se ukvarjamo s proizvodnjo različnih betonskih izdelkov, ki vsebuje široko in raznoliko izbiro proizvodov, med katerimi lahko izbirate.

Kaj izdelujemo?

V našem podjetju izdelujemo različne okrasne figure, korita, kamine, vodnjake, tlakovce, pohodne poti in mnoge druge izdelke, ki vam lahko olajšajo delo pri gradnji ali vam zgolj krasijo domače dvorišče. Zagotovo ponujamo najbolj raznoliko ponudbo betonskih izdelkov v Sloveniji na enem mestu in s svojo pestro in kvalitetno ponudbo skrbimo, da se stranke od nas vedno odpravijo zadovoljne in da se vedno znova vračajo k nam.

Poslanstvo in vizija podjetja

Trudimo se, da vam lahko vedno znova ponudimo raznoliko in pestro ponudbo izdelkov, zato vsako leto svojo zbirko dopolnimo s številnimi novimi izdelki. Ker razumemo kako pomemben je dandanes videz okolice, skrbimo poleg funkcionalnosti izdelkov, tudi za estetski vidik le tega.

Sodelovanje s podjetji

Zagotovo stremimo tudi k temu, da so nekateri naši izdelki založeni po različnih trgovskih verigah po celotni Sloveniji. Že nekaj let pa tudi uspešno sodelujemo z avstrijskim trgom. V primeru, da ste zainteresirani za morebitno sodelovanje z našim podjetjem, bomo vedno veseli vašega klica.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. preberi

elkos.si uporablja piškotke, saj s tem želi izboljšati uporabnikovo izkušnjo.

Zapri